2 views 0 shares 0 comments
Created/changed by: measureletdk
Bookmarkset bookmark!

Measurelet, Denmark

Category: Telemedicin

Address details

Elektrovej 331
2800
Kongens Lyngby Denmark


Kongens Lyngby, Denmark
Print route »
N0° 0' 0" E0° 0' 0"   (0, 0)
Start navigation »

Phone & WWW

(+45) 29 92 11 11
https://measurelet.com/

Business hours

Mon - Fri: 09:00 - 16:00

Info

Measurelet https://measurelet.com/ er en dansk medtech virksomhed, som udvikler brugervenlige løsninger, der forbedrer og effektiviserer proceduren omkring væskebalancemålinger. Løsninger til glæde for patienter, sundhedspersonale og sundhedssektoren.



Ubalance i væskebalancen er en alvorlig tilstand, og konsekvenserne er dårligere helbredelse, længere hospitalsindlæggelse og i værste tilfælde død.



Væskebalancemålinger er en helt almindelig observation, der ordineres af læger på hospitaler i hele verdenen på tværs af mange forskellige specialer.



Measurelet udvikler og tester innovative, digitale løsninger omkring væskebalancemålinger i samarbejde med patienter og sygeplejersker på de største danske hospitaler. Samtidig har Measurelet opbygget et tæt samarbejde med en række forskere for at underbygge det faglige grundlag for udviklingsarbejdet.



Measurelet blev grundlagt i 2017, da de to prisvindende founders vandt – ikke bare én, men flere priser for deres innovative, digitale løsning Measurelet Toilet. Sid

Discussions

Random Images

Contact details

Measurelet

Address: Elektrovej 331, 2800 , Kongens Lyngby Denmark
Phone: (+45) 29 92 11 11