10 views 0 shares 0 comments
Created/changed by: Keynotepictures
Bookmarkset bookmark!

Keynotepictures, denmark

Category: Local business

Address details

Provst Bentzons Vej 61


Søborg, denmark
Print route »
N55° 44' 24.3348" E12° 27' 42.3972"   (55.740093, 12.461777)
Start navigation »

Phone & WWW


http://www.keynotepictures.dk/

Business hours

Info

Fotograf Sune Tølløse står bag Keynote Pictures. Han har en bred erfaring som fotograf blandt andet inden for erhverv, foredrag, politik og privatportrætter, kan Keynote Pictures påtage sig enhver opgave med omhu og engagement. Sune opererer ofte ude i marken og fotograferer on location, hvor han lader sig inspirere af de forskellige omgivelser han møder.



For Sune Tølløse er det vigtigste i sit arbejde at indfange mennesket, der er i centrum og stemningen, der findes i omgivelserne. Det er ikke altid nemt at indfange personlighed og kropssprog på et fotografi, som det opleves i øjeblikket - men det er en udfordring Keynote Pictures altid er klar til at tage.



Deres speciale er inden for fotografering af oplægsholdere, der kræver at fotografen tilpasser sig sine omgivelser hver gang.



Har du brug for en fotograf til dit næste foredrag eller mangler du et professionelt portrætfotografi af dig selv, der på bedste vis indfanger hvem du er, kan du altid kontakte Keynote Pictures. Du kan henvende dig telefonisk på

Discussions

Random Images

Contact details

Keynotepictures

Address: Provst Bentzons Vej 61
Phone: