7 views 0 shares 0 comments
Created/changed by: workandstudy
Bookmarkset bookmark!

Work and Study, Albania

Category: Immigration

Address details

Rruga Muhamet Gjollesha


Tiranë, Albania
Print route »
N0° 0' 0" E0° 0' 0"   (0, 0)
Start navigation »

Phone & WWW

0699771397
https://workandstudy.al/

Business hours

Info

Puna dhe studimi ofron gamën e gjerë të shërbimeve të studimit dhe punës në shqipëri dhe jashtë saj. stafi ynë profesional dhe i kualifikuar mbahet i përditësuar me mundësitë dhe informacionin e ri dhe ndihmon klientin e tij me përditësimet e reja në fushën e punës dhe studimit. ne jemi një kompani plotësisht e përkushtuar për të përmbushur nevojat e klientëve tanë si konsulent edukimi, programe pune dhe udhëtimi, ndihmë për viza, punësim brenda dhe jashtë vendit.

Discussions

Random Images

Contact details

Work and Study

Address: Rruga Muhamet Gjollesha
Phone: 0699771397